Kyllä jotkut osaa. Nyt meidän blogissa on tosi hieno pohja! Kyllä se PeppiLotta on tosi hyvä. Kiitos!

Tänään kun oli ihan toinen vapaapäivä ja lapset kotona niin oli taas pakko laittaa ruokaa. Ei siinä muuta kun lapset sotkee niin paljon kun ne syö, että ajattelin viedä ne pihalle. Otin viltin ja kuoharipullon ja muutaman muun tölkin mukaan (nestettä, nestettä oli lämmin päivä..) ja käytiin lähikebabilasta hakemassa myöhäinen lounas. Oli kyllä tosi hyvä idea koska ne lapset tosiaan sotki kamalasti. Varsinkin sitten kun ne oli salaa juonu sen kuoharipullon. Olin avannut sen ja otin aurinkoa niin hups, pullo tyhjä. Tosin taisin nukahtaa siihen hetkeksi. Nyt on naama ihan punainen. Mutta toisaalta ihan hyvä ettei autoilijat aja päälle kun ne luulee liikennevaloiksi.

Tossa kuvassa on sitten ne tyhjät pullot mitkä lapset kantoi puistosta kotiin. Hirveen näppärää hankkia lapset tekeen tollaset hanttihommat. En minä yksin niitä olisi jaksanut kantaakaan.

1760282.jpg

Sitten tähän loppuun vielä, että jos Rakas PeppiLotta ei kertoisi lapsilleni sellaisia juttuja joita pitää kokeilla. Oli kertonut pojalle, että virtsa on puhdasta ja siten juomakelpoista. Kun ne lapset ei tajua, että vaikka virtsa on puhdasta heti rakosta tullessaan niin ei sitä silti tarvi juoda...

-Lotta-