Kävin tänään Anttilassa ja totesin, että hyvä luoja kun voi olla rumia lasten vaatteita. Kenelle ne ovat tarkoitettu? Ei kukaan kaunis lapsi sellaisia päällensä laita. Toisaalta onko se rahan hukkaa jos ostaa rumalle lapselle kauniita vaatteita? Että jos sattuu olemaan joku ei niin nätti lapsi (niin kuin oma tyttäreni oli vauvana) niin on pakko ostaa sille rumia vaatteita... Tosin minun ei tarvinnut niitä rumia vaatteita ostaa kun tämä mummo niitä rahnasi kassi kaupalla. Oli niin rumia vaatteita, että en voinut käyttää niitä edes vessarätteinä. Yäk ja puistatus... Terveisiä Eilalle muuten..

Toisaalta se kävisi järkeen, että rumille rumia ja kauniille kauniita. Mutta sitten pitääkö myös ostaa tummalle lapselle tummia vaatteita. Ne kuitenkin voi olla aika kuumia kesällä. Ja olisihan se aika hassua jos joku 4-vuotias tyttö leikkisi kesähelteillä paksussa samettisessa hautajaismekossa... Minusta ainakin. Mutta minä en olekaan mitään kouluja käynyt. Peruskoulustakin sain monessa aineessa vapautuksen.

Kamalan vaikeita nämä vaatetus asiat! Minäkin luen kaikki mahdolliset malli-kauneus-muotilehdet eikä niissä puhuta tällaisista asioista olleenkaan! Miksi elämästä on tehty näin hankalaa?

 -Lotta-