Hyvä Sari!

Mikäli teillä ei ole varaa laittaa rahaa sivuun lapsen tulevia psykiatri käyntejä varten voit aina muistaa seuraavat asiat:
1) Maksata laskut muilla. Aina voi syyttää kerhon/hoidon/koulun/lääkärin/terveydenhoitajan/harrastusten tätejä ja nostaa syyte miltei mistä vaan. Miksi sitä nyt itse ottaa vastuuta oman lapsensa mielenterveydestä! Herra isä sentään, joku raja.
2) Laita lapset keräämään tyhjiä pulloja ja laitat niistä tulevat rahat talteen tulevaisuutta varten. Varsinkin aikaisin lauantai ja sunnuntai aamuna lapset voi heittää jo kello 5 pihalle tienaamaan. Nukkuvat sitten paremmin yönsä kun on jotain tekemistä.
3) Tee kansainvälistä vaihtoa ja muuta Romaniaan ja ala siellä lasten kanssa kerjäläiseksi. Jos Romania alkaa pihdata niin muuta jonnekin rikkaampaan maahan missä sosiaaliturva on taattu.
4) Huolehdi, että lasten isä on hyvässä kunnossa ja jopa very hot. Ala myydä häntä päiväkahviseuraksi ja laita rahat omalle pankkitilillesi odottamaan parempia aikoja. Itsestähän sitten ei tarvitse huolehtia niin paljon.
5) Jos lapsesi sattuvat olemaan yhtään kiltin/nätin/erikoisen (hyvällä tavalla) näköisiä niin ainahan he voivat tienata omat rahansa tekemällä mallin töitä. Kyllä useimmat lapset ne rumat pallinaama lapset voittavaat nykyisissä katalogeissa. Sitten kun tulee ongelmia työnantajan kanssa uhkaa haastaa oikeuteen. Katso kohta 1.

Tsemppiä Sarille ja toivottavasti näistä vinkeistä oli jotain hyötyä! Terveisin Lotta.